Informatiebijeenkomst Akropolistoren - Programma
Programma Informatiebijeenkomst

Wat komt er zoal aan de orde tijdens de bijeenkomst:
  1. De woningcoöperatie: De Akropolistoren wordt een wooncoöperatie. Wat houdt dat in? Het Convenantbestuur vertelt u hier meer over.
  2. De woningplattegronden: De Alliantie laat de verschillende woningtypes zien.
  3. De huurprijzen: In de Akropolistoren komen 43 sociale huurwoningen en 43 huurwoningen in het middensegment. Welke prijzen horen daarbij en wie komt waarvoor in aanmerking?
  4. Kijkdag op 22 april: Op zaterdag 22 april organiseert de Alliantie een kijkdag. Dan kunt u diverse woningen in de Akropolistoren bekijken.
  5. Toewijzing en planning na de kijkdag: Na de kijkdag kunt u uw woningvoorkeuren aangeven. Daarna vindt de definitieve toewijzing plaats. Hoe gaat dat in zijn werk? En wat gebeurt er daarna?
  6. Buurthuiskamer: Op de begane grond van de Akropolistoren komt een zogenaamde ‘Buurthuiskamer’/Huis van de Wijk. We vertellen u meer over de laatste stand van zaken.
 Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.
 
Na de informatiebijeenkomst op 20 april ontvangt u digitaal de verhuurbrochure, waarin u veel zaken nog eens kunt teruglezen (denk aan de plattegronden van de woningen, de huurprijzen en informatie over de buurt).
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?